Hotarare rezultata din cuvantul participantilor la sedinta Comitetului Director cu participarea presedintilor de Filiale SRAIT din 20 octombrie 2000.

1. Este util sa se stabileasca o relatie cu IMM -urile, poate prin intermediul organizatiei locale a acestora.
2. Va fi contactat D-l Bogdan Marinescu, Secretarul General al Societatii de Automatica din Argentina.
3. Se vor face demersuri ca urmatorul Simpozion IFAC - SICICA sa se organizeze in anul 2003 in Romania.
4. Se va studia posibilitatea ca Centrele Universitare sa organizeze manifestarile stiintifice impreuna pe anumite tematici.
5. Se va pregati un numar special al revistei CEAI pe tematica Biotehnologii de care se va preocupa cu precadere Filiala SRAIT Galati.
6. Coordonarea activitatii privind premiile SRAIT este incredintata D-lui Prof. E. Ceanga.
7. Fiecare filiala SRAIT va asigura cel putin un articol pentru fiecare numar al revistei (4 pana la 6 articole anual) si un articol pe an cel putin, de la autori din strainatate.
8. Se lanseaza un concurs pentru cel mai bun proiect de diploma cu realizare fizica (practica) pentru anul universitar in curs.

Hotarari ale Comitetului Director SRAIT, stabilite cu ocazia sedintei largite ce a avut loc la 27 februarie 1998 în cadrul Facultatii de Automatica si Calculatoare - UPB

  La aceasta sedinta au participat pe linga membrii Comitetului Director, sefii de filiale SRAIT, sefii Catedrelor de Automatica din toata tara, reprezentanti ai NMO - IFAC si reprezentanti ai Cercetarii si productiei din domeniul Automaticii.
1. SRAIT se adreseaza Universitatilor (Facultatilor de Automatica si Calculatoare) cu recomandarea ca lucrarile de exceptie propuse de acestea sa beneficieze de evaluarea grupului de referenti SRAIT.
 2. Se va organiza aparitia unui buletin de informare SRAIT fie tiparit, fie si/sau pe Internet. Frecventa de aparitie pentru 1998 odata la 3 luni.
 3. Se va asigura prin filiala SIAT introducerea pe Internet a materialului pentru Congresul IFAC "Call for Papers" pentru a fi accesibil tuturor.
4. Colectivul de referenti (evaluatori) SRAIT se ofera sa asigure asistenta pentru propunerile de comunicari la Congresul IFAC.
5. Sefii de filiale SRAIT vor transmite secretariatului (propunere pina la 25 iunie 1998) evidenta membrilor SRAIT, conform machetei care urmeaza si planul de activitati pe anul 1998 a filialei.
6. Manifestarile stiintifice SRAIT se planifica conform diagramei din anexa.
7. Se va organiza activitatea secretariatului SRAIT (evidenta, program de lucru, modul de colectare a cotizatiilor, etc.)  
8. Se va pregati materialul primei pagini SRAIT pe Internet pina la 21 aprilie prin grija secretarului general cu sprijinul filialei SIAT.
9. Se stabileste cotizatia SRAIT pe anul 1998 la 25.000 lei; filialele pot depune cotizatiile în cont nr.45100562 deschis la Banca Comerciala Romana, sector 6, Bucuresti.
în aceasta functie pina la alegerile noului Comitet Director în 1999, domnul dr. ing. ARHIP MIHAI.

Macheta Diplomei